Ota puikot mukaan matkalle Englantiin

Kaikki tietävät kuinka matkustamiseen kuuluu paljon odottelua ja paikallaan istumista. Pitkät välimatkat ovat puuduttavia, ja jotain olisi kiva tehdä samalla. Kiireiselle nykyihmiselle on myös vaikeaa olla hyödyntämättä jokaista hetkeä. Lukeminen on suosittu harrastus matkoilla, mutta joskus olisi kiva tehdä jotain käsillään. Vanha kunnon neulonta on noussut trendikkääksi harrastukseksi josta ovat kiinnostuneet yhä nuoremmat. Neulonta ei ole pelkästään hauskaa vaan myös hyödyllistä. Suomen pitkän ja kylmän talven ansiosta neuleille löytyy paljon käyttöä.

Matkalle mukaan

Brittein saarten ilmasto on tunnetusti ajoittain hieman ikävä. Jonain päivinä tekisi mieli vain jäädä hotellin lämpimään ja kuivaan. Mikä olisikaan rattoisampi tapa viettää päivä kuin vaikkapa sukkaa kutoen. Lopputuloksen nähdessään voi ylpeänä ihailla kättensä jälkeä ja olla ansaitusti tyytyväinen itseensä. Aina ei jaksa lähteä ulos, mutta silti voi tehdä jotain hyödyllistä. Ja kun seuraavana päivänä on taas puhtia täynnä ja valmiina kaluamaan mielenkiintoisia nähtävyyksiä, on mukava vetäistä lämpimät sukat jalkaan.

Käsityönähtävää Briteissä

Käsityöharrastaja löytää useita mielenkiintoisia festivaaleja ja messuja Britanniasta ympäri vuoden. Jos kuitenkaan oman reissun ajankohtaan ei osu kiinnostavaa tapahtumaa, löytyy aina jotakin nähtävää. Esimerkiksi Lontoossa Victoria and Albert Museumissa on neulontaan keskittyvä näyttely.

Ennen matkaa kannattaa etsiä mielenkiintoisia neulemalleja esimerkiksi kirjastosta tai verkosta. Netti on pullollaan hauskoja neuleohjeita. Klikkaa tästä langat matkalle mukaan.