Englannin kuningasperhe

He hallitsevat Windsorin linnaa, ja heidän sukujuurensa voi jäljittää tuhansia vuosia taaksepäin monarkian ja johtajuuden aikoihin. Englannin kuningasperhe, kuningatar Elizabeth II valtaistuimella, johtaa Englannin perustuslaillista monarkiaa. Kun kuningatar juhlisti timanttivuosipäivää vuonna 2012 ja on kunniakkaasti hallinnut maataan 60 vuotta, voi vain todeta että Englannin kuningasperhe ei koskaan ole ollut suositumpi.

Heitä kutsutaan nimityksellä “teidän kuninkaallinen korkeutenne”, mutta silti heidän tyyliään, maanläheistä olemustaan, media-älykkyyttään ja omistautuneisuutta humanitäärisiin asioihin ihaillaan. Katseet ovat nyt prinssi Williamissa & Harryssa, kun he kantavat perheensä perintöä tälle vuosisadalle. Prinssi William meni naimisiin Kate Middletonin kanssa muutama vuosi sitten, ja heillä on nyt yksi lapsi, tuleva kuningas, nimeltään George. Kate odottaa paraikaa pariskunnan toista lasta, jota odotetaan syntyväksi huhti-toukokuun vaihteessa.

Kuningasperheen jäsenet tukevat kuningatarta hänen monissa valtiollisissa sekä kansallisissa tehtävissään, sekä jatkavat tärkeää työtä hyväntekeväisyyden parissa lujittaakseen kansallista yhtenäisyyttä ja vakautta. Ne, jotka sitoutuvat virallisiin tehtäviin ovat kuningattaren lähisukulaisia: hänen lapsensa ja heidän puolisonsa, sekä hänen serkkunsa ja heidän puolisonsa. Nuorimmat kuningasperheen jäsenet, jotka ovat tällä hetkellä koulussa tai armeijassa, eivät suorita virkavelvollisuuksiaan koko ajan, mutta osallistuvat kuitenkin tärkeimpiin kansallisiin tapahtumiin ja muistotilaisuuksiin. Joka vuosi kuningasperhe osallistuu yli 2000 viralliseen tapahtumaan Englannissa ja muualla maailmassa. Jos kuningatar ei voi syystä tai toisesta osallistua, Walesin prinssi ja prinsessa voivat edustaa häntä.